Az Ugears 3D fejvédője, Flyer, fából készült puzzle modell, két modullal
Repülsz álmaidban? Tetszik ez az érzés?

Ugears ismét valóra váltja az álmokat, és a legelső repülőgép-modelljével nyúl a csillagokhoz, amely két repülőgépből áll, egy készletben. Bevezetés - a pilóta modell


A modell három modulból áll: a repülőgépből, a helikopterből és az irányítótoronyból. Válassza ki repülőgépét, helyezze be az irányítótorony gémjébe - és a repülés megkezdődhet. Új pilótaként érdemes elindulnia a helikopterrel, amelyet könnyebb irányítani, mint a repülőgépet. Könnyebb manőverezni, igen, de nem kevésbé izgalmas. A helikopterén van egy nyitott és záródó ajtókkal ellátott pilótafülke, egy három pengéjű fő rotor és egy farok rotor.


A repülőgép gyorsabb és működéséhez bizonyos készségekre van szükség. Ez a modul egy fémrudakkal összekötött emeletes alapon működik, és 5 dugattyús motorral rendelkezik. Ennek a kiszámíthatatlan madárnak a repülése megtanulhat néhány órányi repülést - de ez a móka része! És ha elkezdte a helikoptert, akkor máris ismeri a legfontosabb alapokat.


A pilótafülkéd azonban az irányító torony, egy ötletes eszköz nagy teljesítményű motorral, amely a szórókeret forgatását a gémmel hajtja úgy, hogy az egyik oldalon a repülőgép, a másikon pedig az ellensúly.


A vezérlőtornyot két vezérlőkarral működtetik:
- az oszlop szabályozza a repülő gép forgását és dőlését;
- A motor vezérlésével állítják be a sebességet, vagyis a repülőgép sebességét.

A finombeállítás garantálja a mosólemez helyes működését.


Ha mindhárom modul összeáll és készen áll a magasba szállásra, itt az ideje, hogy tekerje le a motort. Kérjük, ügyeljen arra, hogy ne keresse felül a motor gumiszalagjait, ez nem lehet több, mint 25 félfordulat. Tartsa a vezérlőoszlopot, amikor elengedi a motorvezérlő zárját a modell elindításához.


Fogja a kormányt, dobja el az összes fenntartást a fedélzetre, és szálljon le - mert az Ugears új fa modelljének csak egy korlátja van: az ég.

 

Az Ugears Airplane Kit kiváló minőségű fából készült, és tartalmaz mindent, ami az összeszereléséhez szükséges. Az alkatrészek első osztályú minőségűek: lézeres módszerrel vágják ki őket egy rétegelt lemezből, amely lehetővé teszi a pontos, csapszeges vágásokat. Az egyes részeket el kell távolítani a lemezről, és össze kell őket rakni a teljes modell összeállításához. Mint minden Ugears modell, a géphez könnyen érthető színes utasítások tartoznak, amelyek 11 nyelven (angol, német, ukrán, francia, lengyel, spanyol, orosz, török, olasz, kínai és koreai nyelven) írják le az egyes lépéseket. A működő repülési modell összeállításához sem ragasztóra, sem speciális eszközökre nincs szükség.